• 1405/02/23 - 13:11

مراسم محوری بزرگداشت شهدای خدمت در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گفت: مراسم محوری بزرگداشت دومین سالگرد شهدای خدمت در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود و این مراسم در مرکز استان روز چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ساعت ۲۱ در خیابان جمهوری اسلامی یاسوج برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام سید جواد خاضع در جلسه ستاد بزرگداشت دومین سالگرد شهادت رئیس‌جمهور شهید حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت افزود: شهید آیت‌الله رئیسی، شهید دکتر امیرعبداللهیان، شهید آیت‌الله آل‌هاشم، شهید دکتر رحمتی و دیگر همراهانشان، نمادهای مدیریت جهادی و خدمت خالصانه به مردم بودند که عمر پربرکت خود را در راه اعتلای کشور و خدمت به مردم سپری کردند.

سید جواد خاضع بیان کرد: شهید رئیسی از چهره‌های مومن، خدوم، انقلابی و کارآمد نظام اسلامی بودند که در همه مسئولیت‌ها از قوه قضاییه تا ریاست جمهوری، با صداقت، تعهد و روحیه جهادی و انقلابی و تا پای جان به مردم خدمت کردند

خاضع با بیان این که رئیس‌جمهور شهید نماد وحدت، وفاق و همدلی در کشور بودند، اظهار داشت: شهید رئیسی خستگی‌ناپذیر بودند و خود را وقف پیشرفت کشور، اعتلای جمهوری اسلامی و خدمت به مردم نمودند و در همین مسیر به شهادت رسیدند و ایشان مظهر شعارهای انقلاب و رئیس جمهوری در تراز انقلاب اسلامی بودند.

وی در ادامه عنوان کرد: عدالت‌محوری، مردمی‌بودن، ساده‌زیستی، مدیریت جهادی، استقلال طلبی، استکبارستیزی و ولایتمداری از ویژگی‌های مهم شهید رئیسی بود که شخصیتی با این ویژگی‌ها الگوی مناسب و کاملی برای همه خادمان ملت و کارگزاران نظام می‌باشد.

حجت الاسلام خاضع یادآور شد: ایام شهادت شهدای خدمت، فرصت مهمی برای بازخوانی گفتمان انقلاب اسلامی، تقویت انسجام ملی و تعمیق جهاد تبیین هست و شعار محوری دومین سالگرد شهدای خدمت: « شهید جمهور؛ جانفدای ملت » می‌باشد که لازم هست در تمامی تولیدات رسانه‌ای و تبلیغات محیطی به این شعار محوری پرداخته شود.

این مسئول فرهنگی خاطرنشان کرد: مراسم محوری بزرگداشت دومین سالگرد شهدای خدمت در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود و این مراسم در مرکز استان روز چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ساعت ۲۱ در خیابان جمهوری اسلامی یاسوج برگزار می‌شود.

وی در پایان پیشنهاد کرد: در تمامی ادارات، نهادها و سازمان‌ها و مساجد استان مراسم بزرگداشت شهدای خدمت برگزار شود و تبلیغات محیطی و فضاسازی شهری در سراسر استان انجام شود و در پایان گفت: در جلسه سال گذشته مصوب شده بود که تعدادی از اماکن، خیابان‌ها و میادین در استان به نام شهدای خدمت نامگذاری شود که این مصوبه انجام نشده و انتظار پیگیری تا حصول نتیجه از دستگاه‌های متولی در امر نامگذاری داریم.